O podjetju Ba.Ro.Na d.o.o.

Podjetje Ba.Ro.Na d.o.o. je specializirano in uveljavljeno podjetje, ki se ukvarja s prodajo visokokakovostnih pnevmatskih zabijalnih aparatov in pritrdilnega materiala. Naše podjetje je ponosno zastopnik svetovno priznanih blagovnih znamk na področju pritrjevanja s pnevmatskimi zabijalnimi aparati, kot so OMER, MORE, NIKEMA in FASCO, ter pritrdilnimi materiali.

Naša prednost je, da svojim kupcem in trgovskim partnerjem zagotavljamo široko paleto vrhunskih in profesionalnih orodij. Verjamemo v kakovost, zanesljivost ter učinkovitost naših izdelkov, ki so narejeni za dolgotrajno uporabo in zagotavljajo vrhunske rezultate. Naša ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena svetovati, pomagati pri izbiri pravega orodja ter predstaviti možnosti uporabe. Naše storitve vključujejo tudi hitro servisno podporo, saj si prizadevamo zagotoviti, da naši kupci ostanejo zadovoljni in da njihovo orodje vedno deluje brezhibno.

Za nas je ključnega pomena, da vzpostavljamo dolgoročne in vzajemno koristne odnose z našimi strankami. Zato se trudimo zagotoviti visoko raven storitev in nuditi celovito podporo skozi celoten proces, od svetovanja pri nakupu do poprodajnih storitev.

Če iščete zanesljivega partnerja za nabavo vrhunskega orodja in pritrdilnega materiala, smo tu za vas. Zaupajte nam, da vam bomo zagotovili izdelke in storitve, ki bodo izpolnjevali vaše pričakovanja.


Cesta Goriške fronte 84E
5290 Šempeter pri Gorici

Mob.: 031/702-775
Email: info@barona.si