O nas

Podjetje Ba.Ro.Na d.o.o. je specialist za pnevmatske zabijalne aparate in pritrdilne materiale. 

Zastopamo svetovno priznane blagovne znamke na področju pritrjevanja s pnevmatskimi zabijalnimi aparati (OMER, MORE, NIKEMA, FASCO) in pritrdilnimi materiali. Poleg tega zastopamo tudi druge blagovne znamke na področju pnevmatskega orodja (OBER, BREVETTI MOTTA).

Vsem našim kupcem in trgovskim partnerjem nudimo možnost nabave vrhunskega in profesionalnega orodja. Zraven pa nudimo našo pomoč, svetovanje, predstavitev in hitro servisno podporo.

Blagovne znamke

Za zagotavljanje kakovosti, ponuja podjetje Ba.Ro.Na d.o.o., profesionalnim in industrijskim uporabnikom na področju pritrjevanja s pnevmatskimi zabijalnimi aparati, pritridlimi materiali in z drugimi pnevmatskimi orodji, samo svetovno priznane blagovne znamke. 

OMER
MORE

OMER že več kot 40 let zahvaljujoč spretnosti, predanosti in zavzetosti inženirskega osebja izdelujejo pnevmatska orodja neprekosljivih tehnoloških in kakovostnih standardov. Edinstven in nepogrešljiv dizajn, pozornost do detajlov, predanost preseganju varnostnih standardov, uporaba najnovejših preizkušenih tehnologij, dosledno upoštevanje nadzora kakovosti in časovno preizkušena trajnost so le nekateri od razlogov, zakaj so orodja OMER prva izbira za pritrditev na zračni pogon. Z enako zavezanostjo kakovosti izdelujemo celovit program natančne pritrditve za vsa pnevmatska orodja. Končni temelj je kakovostna storitev, ki opredeljuje filozofijo popolne zavezanosti vsem svetovnim trgom pnevmatske pritrdilne industrije.

Nikema srl je bila ustanovljena z namenom spodbujanja tehnoloških inovacij in raziskav v industriji pnevmatičnih pritrdilnih orodij v Italiji. Zahvaljujoč njihovim najnovejšim CNC robotskim sistemom izdelujejo pnevmatske zabijalne aparate.  V teh 30 letih se je Nikema s svojo močno nagnjenostjo k nenehni rasti in inovacijam specializirala za dobavo “celovitih paketov” od projekta do končnega izdelka, za realizacijo prilagojenih pritrdilnih sistemov v skladu z zahtevami kupcev.

NIMEKA
FASCO

Fasco je bilo ustanovljeno v Bologni v Italiji pred več kot 50 leti. V tem času se je podjetje iz malega proizvajalca orodja razvilo v enega vodilnih na področju pnevmatskih orodij za pritrjevanje pritrdilnih elementov. Ponosni so na svojo zgodovino in mejnike, ki so jih dosegli na svoji poti.

Ober je specialist pri načrtovanju, proizvodnji in prodaji industrijskih orodij, motorjev in industrijske avtomatizacije. Zadovoljstvo strank je njihovo glavno poslanstvo že več kot 60 let. Strokovno znanje in velike naložbe v raziskave in razvoj so pripomogle k temu, da je podjetje to, kar je danes – vodilni ponudnik inovativnih izdelkov in storitev vodilnim industrijskim sektorjem. 

OBER

Kontakt

Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.